Slotin kurssi on laskenu kahessa kuukaudessa ja me ollaan mielissään :D kaikki mikä on ollu edullista tähän mennessä on nyt puoli-ilmasta. Tai eihän se aivan niin mene, mutta nyt saattaa jopa olla rahaa ostaa joululahjatuliasia. Reissu on siis jo yli puolessavälissä ja vähä alkaa pientä paniikin poikasta iskeen opintojen ja asunnon kanssa. Mutta kyllä me selvitään. Loman jälkeen kaikki on varmaan selvillä...hope so!!

Viime viikonloppuna minun vanhemmat kävi moikkaamassa meitä täällä Krakovassa :) Ilmeisesti tykkäsivät kovasti vaikka ilmat olikin aika kamalat, tosin toivat lumen mukana niin sehän oli mahtavaa! Varsinkin meän lapin tytölle. Suunniteltiin Emmin kans jo, että vyörytetään kolme valtavaa lumipalloa AWF:n ympärillä ja rakennetaan tuohon patsaan (joka esittää jotain suurta miestä) viereen perinteinen suomalainen lumiukko! :D Porkkanalla tietenkin. Mutta nyt se lumi on jo melkeen sulanu, koska porukat lähti eilen aamulla takasin Suomeen.

Viime torstaina illalla oltiin asemalla vastassa suomalaisia :)aluksi en meinannu löytää niitä sieltä vaikka väittivät olevansa jo asemalla..no, onneksi löydettiin toisemme. Halattiin puolisentuntia ja vietiin tavarat niiden asunnolle, joka osottautui mielettömän kivaksi. Sata neliötä tuntu minusta ainakin vähän liianki tilavalta verrattuna siihen mihin joku kuukausi ollaan totuttu. ;)Mutta saatiin nukkua täkin alla, vaikka mä olinkin yöllä koittanu päästä alulakananki alle..en tajua. Emmi piti vahtia asuntolassa. Perjantaina kierreltiin vanhaakaupunkia vesisateessa ja syötiin Bambusissa ( noloa..). Lauantaina tulikin sitten hirveä lumimyrsky ja pakkasta, joten tutustuttiin Wielickan suolakaivokseen. Se oli aika mahtava paikka. Turistikierros vei meät n. 140m maan alle ja kaikki siellä oli suolasta! Muistaakseni joku on joskus tainnu varmistaakin, et se varmasti on suolaa..haha !!Siellä oli mm. järvi, kappeleita ja hmmmm kaikkea kivaa :) Nakitan Emmin kertomaan tarkemmin myöhemmin. Sen voin kertoa, että kun lähdettiin sieltä pois, niin jollakin pariskunnalla oli hääseremonia siellä jossain maanuumenissa :) Ihanaa! Sunnuntaina vierailtiin Wawelin linnassa..olihan se ihan komea. Kierreltiin kuninkaiden huoneita ja hautoja katellen ja odotettiin vaan, et päästäis Kazimiersiin jonnekin hot winelle :p Niin se aika vaan äkkiä meni, mutta oli kyllä kiva nähdä ja jutella suomea jollekin muullekin kun tuolle Emille! :)
Ainiin muuten joo, perjantaina esiteltiin mun vanhemmille tämä AWF ja meän huone. Niiden mielestä tää ei ollukaan ollenkaan niin kamala, minkä kuvan ne on saanu!!Ilmeisesti tästä blogistakin on saanu sellasen kuvan et asutaan jossain hiirenkolossa..no ei me vissiin sitten asutakaan :D

Äiti toi Suomesta jotain. Tai oikeastaan olin tehny aivan listan:
salmiakkia
fazerin suklaata
ruispuikuloita
jälkiuunileipää
puolukkahilloa
villasukat ja pikaliimaa :D
näillä pärjää taas jonku aikaa!

Käytiin kaupassa tänään vaan unohdettiin ostaa ruokaa, joten päätettiin yllättää ittemme ja ostaa alakerran kioskista pierogeja, sellasia lihatäytteisiä pastapalloja. Ollaanpa jotain puolalaista maistettu. Eilen illalla, yöllä, kiitos espanjalaisten ruokailutottumusten, valmistettiin illallinen :) Minä ja Emmi tehtiin suomalaista ruokaa (pinaattilättyjä ja puolukkahilloa) ja Rebeca ja Carlos espanjalaista. Jälkkäriksi puolalaista suklaata ja maman tuomaa salmiakkia, josta ne ei vieläkään oikein tykkää :D En tajua.
Ja hei, saatiin sport psykologiasta A!:t eikä vaan A:t ;)

Kawa Inka