Ekkaa kertaa tänään koulussa aivan pelotti: meillä alko sport physiologia. Ollaan pojilta Suomessa kuultu vähän jotain sellasesta päällikkö tohtorista, mutta ei oltu aivan varmoja, et opettaisko se meille mitään. No tunti alko ja sellanen kaljuhko pukuun pukeutunu mies alotti hyvi rauhallisesti, et ”drinking is not allowed in this class, put them off the table, please.” No ei siinä mittää, oltiin aivan paniikissa jo valmiiksi. Sit piti selittää jotain ittestään ja ku Emmi oli kertonu ittestään, niin mä sain sanoa tyyliin vaan oman nimeni. Hui. Ja totta kai sanottiin, et ollaan aikasemmin luettu ainetta, niin eiköhän saatu heti tehtäväksi kertoa lihaksen energian saannnista ku spanjolit sai jonku ukkelin, jonka elämänkerrasta kertoa. Seuraavaksi se piti pienimuotosen luennon fysiologiasta ja me hullunlailla raapustettiin muistiinpanoja ja koitettiin pysyä mukana kaikissa vuosiluvuissa ja tärkeissä nimissä. Ei tässä vaiheessa vielä oikein tiedetty kuka tämä pelottava mies oli, mutta eiköhän se kohta alottanu, et ”now I could tell you something about my self..” Hahaa, tää mies on siis joku maailman fiksuin fysiologi, joka on opiskellu kaikissa maailman yliopistoissa ja lukenu kaikki maholliset kirjat ( varmasti kirjottanu niistä puolet ), asunu mm. Amsterdamissa, Oulussa ja Kuopiossa ja parasta vielä: sen kavereita on Nobel –voittajia ja Osmo Hänninen, Kojonkoski, Janne Ahonen ja sattumalta se valmentaa meän vihollista Adam Malyczta :D!! Varmasti hoksas ku mulla ja Emmillä aina välillä loksahti suu auki –spanjolit ei varmaan tajunnu mitään.. Enivei, palvon sitä miestä jo nyt ja alotan tänään illalla lukeen IFAa pieneksi iltalukemiseksi. Varsinki, ku tää herra, ku juttelin sille tunnin jälkeen ;), mainitti et Suomen pojat syksyllä olivat kyllä aivan erinomaisia oppilaita. No pressure on us!

Paras oli ehkä se ku se sano et jos teitä väsyttää, niin nukkukaa aamulla, älkääkä tulko tunnille. Niin minäki teen jos minua ei täällä näy :D Emmi tais olla aika ilonen ajatuksesta ;) Pakko kyllä myöntää, et aika mahtava tohtori meillä.

 

Ei hitsi noita spanjoli poikia :D Oltiin äsken meän pesulassa näiden kanssa ja siinä sit jotain jutusteltiin Manun kanssa ja se sit sano et millos sitä mennään Suomeen. Me että no millon vaan :D Me tullaan kanssa käymäään siellä, oikeasti! Eli kaverit siellä, valmistautukaa, me tuodaan nää täältä sinne ;) Ja eilen tanssittiin Macarenaa Armandon laulaessa ihan OIKEILLA sanoilla, ja joku niistä luuli et ’chiki chiki’ oli Suomen edustajana viime Euroviisuissa…??? Ihania ovat. Aivan sama jolleki pienelle kielimuurille, pitää vaan löytää joku yhteinen kieli ja käyttää hulluna käsimerkkejä ja toistaa joka asia viiskyt kertaa.

 

Käytiin eilen illalla puolalaisten kavereiden kanssa istumassa iltaa Bambusissa. Tai me tavallaan esiteltiin se paikka niille, ku eivät olleet siellä aikasemmin käyny ( me jo jotain 6 kertaa ). Oli aivan huipun hauska ilta ja taas siellä oli aika jumalainen baarimikko..Ennen illanistumista minä, Emmi, Asia ja Natalia oltiin sukellus/caiving infossa jollain yliopistolla. Emmi oli Asian oli seurana sukellusta kuuntelemassa ja minä menin Natalian kans siihen caiving juttuun. Oli aika turhauttavaa kuunnella puoli tuntia puolaa eikä tajuta sanaakaan,  mut ne kaikki kuvat mitä ne näytti reissuiltaan kerto kyllä enemmän ku tuhat sanaa. Se caiving on luolissa vaeltamista, niiden ettimistä, kiipeilemistä niissä jne. Mua harmittaa tuhannesti kun en pääse sinne, ko se kestää koko vuoden ja sisältää kaikkia leirejä enkä tietenkään vois osallistua ku nyt alussa. Olispa Suomessakin jotain vastaavaa..

 

Meinattiin aiheuttaa äsken tulipalo ku keitettiin pastaa tuossa meän luksus keittiössä, ja se kattilan kahva meinas hieman sullaa. Oli koko käytävä aivan savussa ja joku respan pappa tuli vähä toruun meitä puolaksi. Loppujen lopuksi se vaan hymyili meille, varmaan ku oltiin niin tollon näkösiä. Ehkä siellä vähä hais kaasu, mut oli hyvää ruokaa :p