No niin. Eilen siis koitettiin pyykinpesun jalkeen hakea niita meidan muuttoapuja kaljalle muttei ne ollu enaa siela huoneessa. Ho.

Ja hei, ihania nama puolalaiset! Yks Andrew joka on ollu ite vaihossa Portugalissa, autto eka meita paivalla loytaan yhen luokan. Sitte laitoin sille viestia etta ollaan lahossa istuskelemaan etta jos se haluais liittya seuraan. Taala Puolassa jos laittaa pojalle viestin, se ei oo flirttia, ja sitapaitsi se pyys meita ilmottaan jos tapahtuu jotain. No se oli menossa kattoon mahollista vuokrakamppaa ja kysy haluttaisko me mahollisesti lahtea iltakavelylle. Miksi ei. Mentii sitte. Ihmeherrasmies, ku Inka kaveli tien puolella se meni sen ja tien valiiin, ihan kuin suojellakseen. Vau. Sitte kaytiin kattoon sita kamppaa, jossa asu jo kolme kollia. Ne ei ollu kylla varautua naisiin, ku yhella oli vaan bokserit jalassa. No helou. Andrew halus vaha naisellista nakokulmaa, ja kylla me sille kerrottiinki. Siis kampasta, ei kamppiksista.

Sitte lahettiin asuntolalle taka ja Andrew halus nayttaa meille yhen kivan pubin asuntolan takana, ku silla ei ollu aikaa lahtia meijan kans illalla juhlimaan. Sitte se tarjos meille kaljat. Juteltiin kaikkea perheista ja kaikesta. Ja koirista. Mulla on hullu ikava meijan sesseja. Eilenki nain yhen Irkun siela baarissa, siis meijan Retu on just semmonen. Voih. Toivottavasti Retu on viela voimissaan ku palaan Suomeen. Meijan vanhaherra. No joo, sitte lahettiin valmistautumaan kaupungille menoon ja hyvasteltiin Andrew. Ja mita! Pikkasen hataanyin ku se pussas poskelle. Ei jumalauta. Ei me ollan ennen saatu poskisuudelmia! Paitsi joltain eritysilta pojilta ja suurimmalta osalta 705F07:skaa. No ne onki kylla aika erityisia <3 Juteltiin sitte siita ja Andrew oli vaha nolona kans ku ei ollu tienny mutta nytpa tiietaan seki. Kasisuudelmatki saatiin joltain humalaiselta puolalaiselta.  Hassua.

Ja mita te Lauri ja Make ootta opettanu naille paikallisille? Eilen kaveltiin ja puhuttiin suomea ja sitte meijan ohi meni kaks poikaa. Ku ne huomas etta puhuttiin suomea, ne huus peraan etta Hyva perrse. ? Mita. Oltiin vaan etta kuultiinko oikein ja same to you. Vaha ne naureskeli.

Ja mulla on puukasi. Loin eilen kasivarteni johonki oveen klubilla ja deltan distaalipaassa, noin kiinnityskohan kohalla on mieleton mustelma. Pakottaa niinku ois rokotettu ja lihastyo sattuu. Ja huomena pelataan tennista. Onneksi se on vasen kasi.

Mitapa muuta. Mennaan leffaan Kasian kanssa. Taalla menee hyvin. Ikava vaan rakkaita ihmisia.

Terkuin Emmi