Suomen pojat kivoina infos meita ennen reissuun lahtoa hyvasta paikasta missa kannattais kayda peseen pyykit. No pari paivaa sitten suunnistettiin tanne Kazimiers nimiselle asuinalueelle (tai vastaavalle), missa tan kyseisen pesulan piti olla. Ja koska mehan tunnetusti omataan aivan loistava suuntavaisto (ja samalla kyllaki taipumus joutua vahan hukkaanki siina sivussa..), niin katottiin kartasta paikka mihin menna ja lahdettiin vain kaveleen kartta kourassa suoraa sita paikkaa kohti! Hyvin loydettiin! Paatettiin et tullaan tanne heti kunhan ollaan saatu sotkettua tarpeeksi vaatteita ( job well done ). Tanaan aamulla nukuttiin ensinnakin liian pitkaan, johtuen siita et naapurin espanjolit piti showta kaytavalla aamuyohon asti, ja pakko kylla myontaa et halutti mukaan ihan kympilla! Ehka tanaan :) No sit pakattiin reput tayteen vaatetta ja kappailtiin tanne, missa meita palveli tosi kivan oloinen puolalaistytto, joka luuli meita aluks norjalaisiksi..? Ku kerrottiin, et ollaan suomesta niin se heti muisti viime kevaalta kaks suomalaista poikaa :D Mitenhan... Olis varmaan pitany pysya norjalaisina, niin oltais voitu toilailla taalla, vaan nyt pitanee taas kayttaytya.
Taa pesula muistuttaa muuten ehka enemman kotosaa kahvilaa enta ku pesulaa. Pitaa varmaan alkaa sotkeen vaatteita oikein urakalla, et voi tulla tanne hengaileen. Tosin huomenna kun alkaa koulu, meilla ei taida olla kovin aikaa pesulahengailuun. Ja vitsi etta ei malta odottaa, et paasee tutustuun niihin espanjoleihin ja muihinkin tietenki :)

Sisustettiin eilen mean uus huone vaha kotosammaksi :) Siella ei oo ees kylma ja lamminta vetta tulee kans. Vaha ehka pelkaan niita puluja, jotka lentelee nokka eella kohti mean parvekkeen ikkunaa ja sit istuu paskoon siihen ikkunan alle..hui! On tainnu edellisten asukkaiden aikana (tai ties kuin kauan sitte) lentaa jokunen pulu sisaanki, koska kun siivottiin, niin Emmin sangylta ja sangyn alta loyty jonku puluraukan sulat :D

Nyt ivalolaista kaveriani lainaten: voisin menna ottaan tohon sohvalle vahan potkoa!