Elikkä Berliinistä päästin ehjänä jo kodiksi kutsuttuun asuntolahuoneeseen. Täällä meidän suurin huvitus on kuunnella youtubesta kaikkia vanhoja biisejä ku ollaan kuunneltu koneen biisit niin moneen kertaan. Disneyn leffoissa on aika hellyyttäviä biisejä ja Apulanta hellittää hetkittäin esiintyvää koti-ikävää. Sen verran olen eri mieltä Berliinistä ku Inka, että minusta se oli viehättävä ja mielenkiintoinen kaupunki. Kauniiksi sitä ei voi kyllä sanoa. Opitaan täälä Krakovassa vähä hyvälle. Junassa meillä oli paaluumatkalla hyttikavereina argentiinalainen ja saksalainen nainen. Ja viereisessä hytissä oli ausseja jotka puhu niin kovaan ääneen että Inka ei ollu saanu raukka taas nukuttua. Minä taas oon ollu aivan koomassa. Oon kyllä aika ilonen näistä unenlahjoistani :)

Mitäs  me tehtiin viikolla. No koulua oli taas. Biomekaniikassa lasketaan massan keskipisteitä oikeista urheilijoitten kuvista aikasen tarkkaan ja fysiologiassa kaavaa ja kaaviota toisensa perään. Anatomian tentti oli ja meni hyvin. Joo, ja siitä anatomian luokasta! Suomessa tämä ei ois varmaan ees laillista, mutta täällä on säilötty nesteeseen kaikenlaisia elimiä. Aluksi että 'Kato kieli, eikä! Onko se oikiasti noin iso?' No sitte käännyttiin ja katottiin toista hyllyä. Aivoja, poikkileikattuja aivoja, päitä ( kaikkine nenineen ja kaikkineen), sydämiä, käsiä. Ällöä. Muisteltiin ku mietittiin että se yks Immosen Annen anatomian atlas jossa on oikeita kuvia oli ällö, mutta nyt sitä vois lukia vaikka ennen nukkumaanmenoa.

Tänään lauantaina Jacek, yksi noista liikan opettajista, vei meijät sellaseen kiipeilykeskukseen. Mainitti mennessä että sielä pidetään Puolan kiipeilymestaruuskisat. Siis sellanen halli jonka joka seinä ja katto oli täynnä kiipeilyseinää. Oli aika mahtavaa. Oltiin sielä neljä tuntia ennen ku käet ei enää pitäny ja varpaat oli verillä ,eikä silti keretty käydä kaikkia helpoimpia seniäkään läpi. Osa ajasta toki meni niitä ammattilaisia ihastellessa. Yks varmaan joku meijän äitien ikänen nainen kiikku sen hallin katon päästä päähän. Kova nainen! Joo, mutta ei se siis mikään vanha ollu, alle viiskymppinen reilusti! Äiteille terkkuja :) Mutta sinne mennään uuestaan!

Ja hei, youtubeaki parempi ja ehottomasti hauskempi iltapuuha on meillä lukea Laurin ja Markun blogia. Jos kaipaa vähä naurua ni ei muuta ku polandextreme näytölle ja nauru on taattu. Lauri on kyllä aikamoinen satusetä!

Ei mulla muuta. Piti lähteä kaupunkiin, muttei jaksettu. Lähinnä tälläytyä. Kukkakaalia naamaan, kutomista ja suomalaisen Imagen (kiitos kotijoukoille <3) lukemista ja unta palloon. Onko meistä tullu vanhoja? Koitetaan olla hiljaa ettei kukaan kuule että ollaan täällä eikä tulis hakemaan mukaan juhliin :D Korjataan tilanne joku päivä.

Rakkaudella, Emmi

Semmosen Emmi unohti mainita, et me pidettiin tuossa torstaina pieni presentaatio Suomesta, ja oltiin aika loistavia :) Totta kai. Niin ku muutki vaihtarit, jouduttiin esittään se sellasessa isohkossa assembly hallissa ja oltiin ekoja. Alotettiin fiksusti selittämällä mikkiin jotain suomeksi ja esiteltiin ittemme ja Emmi meinas esitellä ittensä Inkana, mut siitä tuliki Iemi :D Powerpointtina kaikki ja hirveesti lukuja ja kauniita kuvia, mm. revontulista ja Joulupukista. Koitettiin parhaamme mukaan mainostaa Rovaniemeä, mutta musta tuntuu et pojilta se onnistu paremmin, koska meän kv-koordinaattori infos meitä, et poikien vaihdon jälkeen AWF:ltä on hakemassa noin neljä opiskelijaa yhtä paikkaa kohti Roihin! Että semmosta. Sanottiin me kyllä et ottakaa vaatetta ja vähä hullua mieltä mukaan jos tulette Suomeen ;) Sitten saatiin muutamat naurut, kun puhuttiin lisää suomea. Ilmeisesti se kuulostaa tosi naurettavalta..Ollaan mietitty tätä aikasemminki ja koitettu kuunnella toisiamme, et kuin tyhmältä se kuulostaa..joo.
Huomenna ajateltiin lähteä ihasteleen kaunista Krakovaa keskustaan.
Dobra noc!