Aloitettiin opiskelu AWF:ssä torstaina. Tai no ei vielä mitään ammattiaineita ole ollu, vaan puolalaista kulttuuria. Mutta tavattiin uudet opiskelutoverit Espanjasta! Niitä oli kolmesta eri koulusta ja ne opiskelee liikuntaa. Kolme tyttöä ja seitsemän poikaa. Juan, Jose, Carlos ja muut. Ne on oikein eläväisiä ja mukavan olosia, paitsi ne ei puhu hyvin englantia eikä oikein ymmärräkkään. Mutta yrittävät kovasti. Ne on aika rohkian vedon tehny, ne on täällä kokonaisen vuoden. Sitte ihana ku niitä on niin paljo ja ne asuu tässä samassa kerroksessa meidän kanssa ja ne liikkuu koko ajan huoneesta toiseen ja selvittävät kovaan ääneen, ni ihan ku Serranot ois muuttanu meidän naapuriin!

Perjantaina oli vuorossa sitte sightseeing Krakovan vanhassa kaupungissa. Serranot tuli myöhässä ja hieman vodkantuoksuisina mukaan. Sitte käveltiin ihanan kauniissa vanhassa kaupungissa ja opettaja kerto aina kaikkia tarinoita. Tällä kaupungilla on mielenkiintoinen historia! Vaikutuksen teki monet mahtipontiset kirkot ja hui, kaikkea mitä sielä oli. Uskoo ken uskoo. Wavelin linna oli myös hieno.

Sightseeingillä juteltiin myös serranoiden kanssa. Ne on mukavia! Ja yksi poika, nam! Nimettiin se pusukalaksi ku sillä on aikasen muhkeat ja suudeltavat huulet. Inka käy aivan kuumana. Näki untaki siitä. Minä näin vaan Ukko-labbiksesta. Ja sitte yks poika on niin kaunis poika, ettei voi kattoa. Liian Kaunis Poika.Ootetaan innolla että tutustutaan niihin paremmin.

Illalla lähettiin käymään kaljoilla keskustassa. Serranot pietti just sillon välipäivää, "Tired, sleep." Ni mentiin Inkan kans Bambusiin. Ootettiin että onko meijän kazakstanilainen baarimikko töissä, mutta ei. Sielä oli tälläkertaa yks jumalainen; taas lisää syitä käydä sielä uudestaan. Inka tilas siltä sellasen drinkin ku  Sex on the beach with you, vai miten se meni? :D Ja sellasen huomion tein että aika rohkeita silmäpelureita nämä paikalliset komistukset. Huhhuh.  Istuttiin siinä jonku aikaa ja lähettiin sitte takas asuntolalle päin. Mutta sitten yksi poika jakeli flaijereita joilla sai halvalla kaikkea joltaki klubilta,ja se poika oli tosi kiva, ni mentiin sitte sinne. Semmonen luola maan alla, siisti! Suomalaisten poikien pitä tulla kattoon tänne mallia miten jutellaan tytölle baaritiskillä. Tanssittiinki vähä, mutta mulla tuli vähä tukalat paikat ni lähettiin. Sellanen ilta. Saatiin halvempi taksi ku viimeeksi, kiitos Inkan ku sulki mun suun oikeaan aikaan.

Ootetaan ens kouluviikkoa, pelaillaan tennistä ja kaikkea!

Ikävä teitä , haleja. Emmi