Aika ylimääränen viikonloppu ollu meillä. Tai no Emmille ainaki hyödyllinen, ko se on saanu nukkua vähän univelkoja. Jos nyt se on mahdollista, et sille olis voinu sitä kertyä. On se kevyesti nukkunu tässä muutamana yönä jonku 13 tunnin unia. Vissiin tää makuupussissa nukkuminen maistuu sille aika hyvin :) Niin siis mehän ollaan Emmin kanssa nukuttu nyt tasan kuukausi makuupusseissa..olis meillä täkitki, vaan ne haisee ihan pissalle. Mietittiin jo eilen, et varmaan sit kotona ei osata olla ilman makuupusseja jos viis kuukautta tulee siellä asuttua. Sit haluttais aivan hulluna tehdä semmonen experimental test, et kuin monta ihmistä saadaan mahtuun mun 200x80 kesäpussiin :)Etsitään vapaaehtoisia tuossa käytävällä.

Perjantaina oli spanjoli-Carloksen 20v. synttärit. Ostettin sille pieni lahja ja minä kävin sit viemässä sen sille ja hengailin jonku aikaa parinkymmenen spanjolin kanssa :) Oli tosi kivaa, mutta välillä mun kärsivällisyys ei aivan riittäny ku ne ei raukat tajunnu mua. Ja siis englantia puhuin, mutta ei. Oli huvittava, ku koitin udella yhdeltä Francolta et kuin espanjaksi sanotaan 'minun nimeni on', niin se aina vastas vaan et "Fransico..you Inka" :D Jouduin luovuttaan aika äkkiä, etten olis lähteny käveleen takas meän huoneeseen. Mut oli kyllä kivaa :) Ne loput espanjalaiset, jotka siis ei ole meän espanjoleja, olivat tullu ympäri Eurooppaa tänne Krakovaan juhliin Carlosta. Aika mahtavaa! Ja ne oli kans Erasmus tyyppejä. Osa oli Tsekeissä, mut muista en päässy oikein aivan perille. Mutta espanjaa ne puhu ja paljon!!

Tänään meillä oli Emmin kans tarkotus lähtee Wawelin linnaan museokierrokselle, ko sunnuntaisin sinne on kuulemma ilmainen sisäänpääsy. Mutta peruttiin sitte suunnitelmat ja siirrettiin reissua ainakin viikolla, koska tytöt kömpi ylös pusseistaan vasta päivällä yhden jälkeen. Eikä siis todellakaan johtunu siitä,et oltais valvottu edellis iltana..oon vaan ihan satavarma et tuossa pullovedessä on jotain!!
Eipä me sitte koko päivänä olla mitään rakentavaa saatu aikaseksi, tallusteltu vaan keskustassa :) Kameranki uskaltaa jo jättää kämpille, ku joka ikinen rakennus on jo ikuistettu.

Huomenna aamulla olis 8.30 bingistä :D toivottavasti herätään, ja pakko, koska tehtiin espanjalaisten kanssa diili, että käydään koputteleen niiden oviin joka aamu, et ne kans herää tunneille. Pikkasen kai ne inhoaa meitä, ku meän tenniksen opeki ärähti niille, et "How Inka and Emi are always 15 minutes before class here and you..!!Always 15 late???" kiva kaveri, ja muutenki se on aika hämärä ja vähä semmonen sovinisti, se ope siis.
Emmi ei nyt osallistunu, ku se kirjottaa rakkauskirjettä jolleki Suomeen...(:..jaa, se laitto siihe hajuvettäki. Ihana nainen!