Eilen oli tosiaan AWF:än megabileet. Oltiin omalta osaltamme mukana riennoissa parintuhannen (näin kuultiin) muun kanssa, eli porukkaa oli aika kivasti. Koulun oma baari Madness (aikasemmin nimeltään META) oli ihan täynnä porukkaa ja sen lisäksi osa koulusta oli varattu näitä bileitä varten, mikä oli aika hassua. Viimeks ku minä oon koulun käytävillä juhlinu, niin se on tainnu olla joskus vitosluokalla koulun discossa :D Nyt oli vähän eri meininki, ja kivaa meillä oli! Tavattiin kans meän naapuri Dominica, joka oli kyllä aivan loistava tyyppi!! Mentiin sit sen kans ja voi luoja, sillä tytöllä kyllä oli meno päällä :) Näihin bileisiin oli kuulemma tullu paljon porukkaa ympäri Krakovaa, koska ovat kuulemma "once in a life time partyt".

Tännään nukuttiin, ahh, piiitkään :) Sit suunnattiin vaan ihaileen keskustaan ja nauttiin tästä rankasta vaihtarielämästä. Ei oikeasti saatu mitään järkevää aikaseksi, ainoastaan tosi huonoja läppiä! Ja sit jouduttiin hyvin omituiseen tilanteeseen, kun joku ehkä brittiläinen nuorimies yllätti meät, et voiko hän ottaa meistä kuvan meidän kameralla. Mietittiin, et aikookohan se ryöstää meät, mut hyväuskosina annettiin kamera sille ja alettiin poseeraan. Ihmettelin siinä sit, et miks ihmeessä se mies niin höröttää siinä, et ollaanko niin huvittavan näkösiä turisteja, mut ku katoin taakse niin mun ja Emmin takana oli kolmas mies mukana kuvassaa :D Mitä hittoa?? Ei todellakaan tajuttu tilannetta, muuta ku et niitten mielestä se oli hauskaa ja siis oliki joo, mut se mies oli niiiin pelottava, et piti äkkiä juosta karkuun kameran kans :)
Tässä vähän todistusaineistoa.1992342.jpg
Tänään olis sitten spanjolikaverimme Carlosin kakskymppiset ja tänne on tullu joku kymmenen muuta espanjalaista meän espanjalaisten lisäksi. Eli siis minä, Emmi ja semmoset 20 spanjolia :)

Inka